Sterrenchef Mario Ridder opent restaurant Joelia

17-02-15

Joelia is open. Het nieuwe restaurant van sterrenchef Mario Ridder in Hilton Rotterdam opende maandag haar deuren aan de Coolsingel. Ridder is met zijn voltallige team van voormalige tweesterrenrestaurant De Zwethheul in hartje Rotterdam neergestreken om er zijn jongensdroom te verwezenlijken.

Het recept van Joelia is afgestemd op de fijnproever die, afhankelijk van zijn beschikbare tijd, voor verschillende formules kiest, wat het restaurant zeer toegankelijk maakt. In de gerechten is Ridders kenmerkende stijl in alle opzichten terug te vinden: klassieke eenvoud, pure klasse en de beste ingrediënten; met de bekende én nieuwe smaken. 

Mario Ridder gaat zelf een prominente rol spelen in de keuken; hij zal letterlijk op het podium in de door glas afgeschermde open keuken aan de rôtie staan. Wie de chef op de vingers wil kijken, geniet een avondlang aan de imposante Chef’s table naast de keuken. In de kelder treffen liefhebbers een heus wijnimperium aan, sinds jaren zorgvuldig opgebouwd en meeverhuisd naar Joelia.
 
Vanuit de lobby van het Hilton Rotterdam is een rechtstreekse toegang naar Joelia gecreëerd. Als er om gevraagd wordt, kunnen hotelgasten zelfs roomservice van Joelia krijgen en, indien gewenst, gaat de rekening op de kamer. Mario Ridder: ‘Ik heb als zelfstandig ondernemer alle ruimte de exploitatie op mijn eigen wijze te voeren, maar om het tot een succes voor beide partijen te maken, werken we samen aan de ‘X-factor’ om toegevoegde waarde te creëren voor beide partijen en voor de wederzijdse gasten.'

Meer nieuws