Succesvolle aftrap FIB Matching bij Excelsior: ‘Goed initiatief!’

15-01-15

FIB Matching heeft het nieuwe jaar woensdagavond succesvol afgetrapt bij de nieuwsjaarreceptie van Excelsior. Meerdere partners van FIB Matching verkregen via de aanmelding op dit platform toegang tot de receptie. Onder hen: representanten van KPMG en Huursnel.nu.

Die laatste partij heeft het event als positief ervaren, zo vertelt Jolanda van der Kruit van Huursnel.nu: ‘Het was druk en gezellig. Ik was nog niet eerder bij zo’n evenement geweest, waardoor ik weinig mensen kende. Dit is een groot voordeel. Ik heb veel verschillende mensen gesproken en goed kunnen netwerken. Volgende keer wil ik er zeker weer bij zijn.’

'Goed initiatief'

Ook René van der Kruk van KPMG was tevreden: ‘Er was een goede opkomst en positief nieuws op zakelijk en sportief gebied van Excelsior, waardoor de sfeer er goed in zat. Dankzij FIB Matching heb ik nader kennis kunnen maken met nieuwe contacten. Het is een goed initiatief om bedrijven en sponsoren met elkaar in contact te brengen, waardoor er weer nieuwe zakenrelaties kunnen ontstaan.’ 

De diversiteit aan evenementen spreekt beide partijen aan. Zo is het via FIB Matching mogelijk om bij diverse events aan te haken, zoals voetbalwedstrijden, netwerkbijeenkomsten van bijvoorbeeld musea als Boymans van Beuningen en modeshows. 

Wilt u ook uw netwerk vergroten als partner van FIB Matching? Meld u dan aan en benut de voordelen die het platform u op vele gebieden te bieden heeft.

Op de foto, van links naar rechts: René van der Kruk (KPMG), Jolanda van der Kruit (HuurSnel.nu), Yalcin Zöhre (KPMG), Albert de Jong (voorzitter Excelsior) en Frank Alexander (Efidenz).

Fotografie: Vincent van Dordrecht

Meer nieuws