Summer Jazz-borrel en foto-expositie bij Daniëls Openhaarden

15-06-16

Daniels Openhaarden houdt op 2 juli een Summer Jazz-borrel. Die begint om 16.00 uur, maar vanaf 10.00 uur zijn gasten al welkom om een bijzondere eendaagse foto-expositie van Frozen Sessions te bekijken in de showroom aan de Kleiweg in Rotterdam.

De foto’s van de expositie zijn gemaakt tijdens het North Sea Jazz Festival in Ahoy. Bezoekers hebben 2 juli een unieke kans om een sneak preview te krijgen van de collectie van Frozen Sessions voordat de expositie verhuist naar de VIP-lounge van het North Sea Jazz Festival, dat op 8 juli begint.

De muziek spat van de foto’s en dat zorgt voor de juiste stemming voor een heerlijke zomers jazzfeestje. Vanaf 16.00 uur wordt de expositie feestelijk afgesloten met live jazz, heerlijke culinaire hapjes van Van der Linde Catering en swingende drankjes die worden bereid door Uw Bartender.

Het is meteen een goede gelegenheid om te ervaren hoe een van de beste geluidsinstallaties ter wereld klinkt, gepresenteerd door het team van het Bang & Olufsen Experience Center Rotterdam.

Buitenhaarden

Ook het aanbod aan haarden in de showroom past helemaal bij het zomergevoel. Daniëls Openhaarden heeft een ruime keuze aan buitenhaarden voor in de tuin of op het balkon. De tuin is het verlengstuk geworden van de woning.

De vuurkorf is verleden tijd en vervangen door design tuinhaarden die over het algemeen weinig ruimte in beslag nemen en onderhoudsvriendelijk zijn. Veel van deze haarden zijn multifunctioneel en kunnen bijvoorbeeld ook als barbecue worden gebruikt.

 

Zaterdag 2 juli 2016
expositie van 10.00 tot 19.00 uur
borrel van 16.00 tot 19.00 uur
dresscode: casual

 

FOTOGRAFIE: DANIELS BUITENHAARDEN EN FROZEN SESSIONS

Meer nieuws