Taste & Travel Fair Rotterdam

09-12-15

Op zaterdag 30 en zondag 31 januari 2016 vindt de derde editie plaats van de Taste & Travel Fair in het Rotterdamse Hulstkampgebouw. Een unieke reisbeurs waar bezoekers de bestemmingen letterlijk kunnen proeven.

De beurs wordt voor de derde keer georganiseerd door cateraar Maison van den Boer, het grootste cateringbedrijf van ons land. Onder het motto ‘Taste & Travel’ zijn op de consumentenbeurs diverse aanbieders van bijzondere reizen present en kunnen bezoekers culinaire hapjes en wijnen uit vele landen proeven. De Taste & Travel Fair is een inspiratiebron voor iedereen die wat anders wil dan twee weken op een strandbedje doorbrengen.

Foodtruck

Nieuw dit jaar is de Maison van den Boer Foodtruck. Bezoekers kunnen hier tijdens drie lunch- en drie dinersessies een kijkje nemen in de wereld van fooddesign, onder leiding van productontwikkelaar Hans Melis.

De toegangsprijs voor de beurs is € 12,50. Entreebewijzen zijn online en aan de deur verkrijgbaar. Bovendien biedt Het Hulstkampgebouw voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer nieuws