Terugblik: september maand vol gevarieerde FIB Events

01-10-15

Voor de komende maanden staan er weer mooie FIB Events op de kalender. Graag blikken we nog even terug op de maand september, waarin we onze Friends een gevarieerd programma konden aanbieden. Sport, mode, kunst en cultuur… Met Friends in Business Matching bent u altijd verzekerd van een aanbod van events die aansluiten bij uw interessegebied. Uiteraard in combinatie met velerlei netwerkmogelijkheden!

Netwerkontbijt Boijmans van Beuningen

‘Sponsoren en vrienden van Boijmans en dé FIB Partners: een goede match!’ Dat is de mening van advocate Yvonne Sørensen van advocatenkantoor SørensenWeijers&Co, een van de vijftig relaties die dinsdag 8 september aanwezig waren bij het FIB Matching Event in Museum Boijmans van Beuningen.

Lees hier het volledige verslag

Rotterdam RibRally

Op vrijdag 18 september vond de vierde editie plaats van de Rotterdam RibRally, georganiseerd door Stichting Rotterdam RibRally. Het event waarbij alles draait om boten, netwerken en het goede doel, dat dit jaar Lymph&Co was. Friends in Business Matching, mediapartner van de Rotterdam RibRally, verwelkomende veertig FIB Matching Partners, die een mooie middag/avond beleefden in het sociëteitsgebouw van de Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas.

Het event ging van start met een Ribrace door de haven van Rotterdam in combinatie met een speurtocht. Na de bootraces was er volop de gelegenheid om te netwerken met bekende én nieuwe relaties. Het belangrijkste aspect van de Rotterdam Ribrally was de fundraising. De (letterlijk) spetterende dag werd afgesloten met een veiling waarvan de opbrengt naar Lymph&Co ging. Prins Bernhard van Oranje, de oprichter van de stichting, nam de waardecheque van 30.000,- euro met trots in ontvangst.

Bekijk hieronder de video voor een sfeerimpressie van de spetterende Rotterdam RibRally!

Rotterdam's Best

Rotterdam's Best begint inmiddels een begrip te worden in Rotterdam en omgeving. Dit fashion event is een initiatief van Oger, Reisbureau Buitenlandsche Zaken en Van den Assem Schoenen, met medewerking van onder andere Schaap en Citroen, Rabobank en Bang & Olufsen. Op zaterdag 19 september vond alweer de vijfde editie plaats op de fantastische locatie: het fraaie Hulstkamp Gebouw aan de Maaskade 120 in Rotterdam. Friends in Business Matching bood tientallen Friends de kans om deze avond als VIP te beleven. 

Wilt u meer teruglezen over de vijfde editie of voorgaande edities van Rotterdam’s Best? Bekijk de Facebookpagina voor een sfeerimpressie.

Bladpresentatie bij Oger

Zo'n 75 Friends woonden op dinsdag 22 september de feestelijke bladpresentatie bij van het septembernummer van Friends in Business. In de chique Oger-store aan de Kruiskade kregen ze niet alleen de kans om als eerste het magazine te bekijken, maar was er ook volop gelegenheid om te netwerken met bekende én nieuwe relaties. Uiteraard onder het genot van een hapje, een drankje én muziek uit de fraaie speakers van het Bang & Olufsen Experience Center Rotterdam.

Bekijk hieronder de video voor een sfeerimpressie van dit geslaagde FIB Matching Event!

Aankomende events

Een actueel overzicht van de aankomende FIB Events vindt u hier. Kies uw favoriet en meld u aan! 

Meer nieuws