Theo Olijve nieuwe directeur Deltalinqs Training & Services

06-04-18

Theo Olijve is per 1 april namens Deltalinqs aangetreden als directeur van DT&S (Deltalinqs Training & Services). Hij volgt hiermee Cees Jan Asselbergs op die nog korte tijd aanblijft om zorg te dragen voor een goede overgang.

DT&S bv is een 50% dochteronderneming van de ondernemersvereniging Deltalinqs. Zij biedt producten en diensten aan zoals de poort- en gevaarlijke gasseninstructies en exploiteert de RDM Training Plant, de oefenfabriek van de Rotterdamse haven en industrie.

Olijve heeft meer dan 30 jaar ervaring bij industriële ondernemingen en is zeer bekend met de Rotterdamse haven en industrie. Voordat hij de overstap maakte naar DT&S was hij onder meer managing director van Odfjell Rotterdam en bekleedde hij diverse (senior)managementfuncties bij LyondellBasell. Binnen het management DT&S heeft hij de rol van directeur/ambassadeur; het verbinden van de Rotterdamse ondernemingen (veelal leden van Deltalinqs) aan de activiteiten van DT&S en met name de RDM Training Plant. De 50% partner TEM bv in DT&S bv levert het tweede lid van het managementteam, de operationeel directeur.

Meer nieuws