Algemeen nieuws

Toekomstgericht het najaar in!

26-09-23

Het Friends in Business communicatieplatform is volledig ingericht als krachtig communicatiemiddel om bedrijven te helpen met al hun multimediale communicatie.

Het realiseert een groot relevant bereik naar de juiste doelgroepen waardoor de zichtbaarheid van bedrijven snel en effectief vergroot. Hierbij maakt het FIB-platform gebruik van de nieuwste digitale technieken, waaronder artificial intelligence.

Dit realiseren we:

  1. Door uw content te produceren en te verspreiden op de FIB kanalen met een bereik van ruim 350.000 views -en groeiend- per maand.
  2. Via het fraaie Friends in Business magazine dat 2x per jaar verschijnt in november en in mei in 20 steden in Nederland
  3. Met kwalitatieve bijeenkomsten, waar deelnemers aan het FIB-communicatieplatform elkaar ontmoeten, leren kennen en als friends bovendien elkaars content delen. Zo zorgen we met elkaar voor een nóg groter bereik

Het is inmiddels bijna 40 jaar geleden dat magazine Friends in Business voor het eerst in Rotterdam verscheen. Het heeft in al die jaren heel wat ontwikkelingen en moderniseringsslagen doorgemaakt. Hierbij is het bieden van waarde voor bedrijven altijd de belangrijkste drijfveer geweest. En nog steeds.

Na het recente vertrek van Jan Dirk Stouten, is er voor gekozen om het Friends in Business communicatieplatform, op de mooie, mede door hem gelegde basis, versneld verder uit te bouwen en nóg toekomstgerichter te positioneren. Daarmee verschuift de positionering van ‘businessclub’ nadrukkelijk naar die van multimediaal communicatieplatform. Vanzelfsprekend blijven de bijeenkomsten en partner-events behouden. Ook hier wordt een iets gewijzigde invulling aan geven, zodat u hier nóg meer kunt uithalen: informatie, kennis, inspiratie en interessante nieuwe zakelijke contacten.

De FIB-bijeenkomsten krijgen een meer kwalitatief inhoudelijke component met actuele thematiek en gericht op kennisdeling en kennismaking en zijn exclusief en kosteloos te bezoeken voor deelnemers aan het communicatieplatform. Ook zullen de events actief bijdragen aan de uitbreiding van uw zakelijke contacten, omdat er intensief samengewerkt wordt met geselecteerde bekende zakelijke en maatschappelijke businessnetwerken en iconen uit de stad.

Coming up: De Rotterdam Business Party op maandag 20 november aanstaande vanaf 16.00 uur in The Boathouse in Rotterdam, dit keer in samenwerking met Rotterdam Topsport georganiseerd.

Wilt u op de hoogte gebracht worden van alle mogelijkheden tot deelname aan het FIB-communicatieplatform en bijvoorbeeld de inzet van artificial intelligence in het Friends in Business communicatiepakket, neem dan contact op met het team van Friends in Business via T 010-285 46 67 of info@friendsinbusiness.nl

Meer nieuws