Algemeen nieuws

Valentijnsdag bij restaurant JAQ: dine, wine and be mine.

Hilton Rotterdam - Rotterdam

Vier de dag van de liefde op woensdag 14 februari bij Restaurant JAQ. “Verras je geliefde bij ons met een verrukkelijk 3-gangen menu en een exclusieve valentijnscocktail!”

Liefdevolle 3-gangen menu

De chef heeft een speciaal 3-gangen menu samengesteld voor deze romantische avond dat ook volledig vegetarisch gemaakt kan worden. Van de JAQs butcher, zeebaars tot aan de geroosterde knolselderij hebben we voor ieder wat wils! Bekijk het volledig menu snel.

Exclusieve Valentijnscocktail

Graag presenteren wij een exclusieve valentijnscocktail! Deze is speciaal voor jou en jouw geliefde om samen van te genieten en te proosten op de liefde. De zoete en verfrissende smaak van onze Strawberry Daiquiri is een onweerstaanbare toevoeging aan zo een romantische avond.

Winactie

Tijdens deze liefdevolle dag kan je niet alleen genieten van een speciaal 3-gangen menu en een valentijnscocktail, maar ook kans maken op nóg een onvergetelijke ervaring: een diner voor twee in ons sfeervolle restaurant. Benieuwd hoe jij kans kan maken? Lees snel verder.

De stappen zijn eenvoudig!

Stap 1: geniet van een romantisch 3-gangen menu en proost met onze valentijnscocktail

Stap 2: deel jouw verhaal op social media en tag @RestaurantJAQ om je verhaal met ons te delen

Stap 3: verzilver de liefde door een slot op te hangen in onze liefdesboom

Stap 4: maak kans op een diner voor twee

Dus reserveer snel jouw tafel voor deze avond en laat de liefde bloeien bij Restaurant JAQ. Dine, wine and be mine op Valentijnsdag!

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws