Van Sillevoldt Rijst verlengt contract met Neele-Vat Logistics

25-03-16

Van Sillevoldt Rijst heeft het transportcontract met Neele-Vat Logistics verlengd. De Rotterdamse logistiek dienstverlener verzorgt al sinds 2009 de retail-distributie naar diverse landen binnen Europa voor de Papendrechtse rijstleverancier.

Neele-Vat Logistics en Van Sillevoldt Rijst hebben hun al jarenlang bestaande relatie omgezet in een meer strategische samenwerking. Die samenwerking is overeengekomen voor de distributie van de Sillevoldt-rijstproducten naar de grote retailers in Frankrijk en Duitsland. Het contract is goed voor circa 4,5 miljoen euro.

Veeleisende retailmarkt

Peter Vinke, directeur transport van Neele-Vat zegt over de samenwerking: "Wij zien mogelijkheden om middels deze samenwerking ons distributiekanaal naar de Duitse en Franse retailers, wat al prima staat, nog verder te optimaliseren.”

Bastiaan Boers, Operations Manager van Van Sillevoldt Rijst: "Het is ons doel om met een klein aantal logistieke partijen onze supply chain nog verder te verbeteren. Neele-Vat zien wij als een betrouwbare partij die bewezen heeft om de toch veeleisende retailmarkt op een goede en efficiënte manier te kunnen bedienen. Wij zijn voornemens de samenwerking de komende jaren verder te intensiveren.”

 

Peter Vinke (links) en Bastiaan Boers.
FOTOGRAFIE: NEELE-VAT

Meer nieuws