VIDEO: 30e jaargang start met sterke editie

31-03-17

Met de presentatie van het lentenummer van Friends in Business ging 29 maart het jubileumjaar van start. Het is 30 jaar geleden dat het magazine voor het eerst verscheen. Aan die start wordt in de nieuwe editie met een artikel aandacht besteed. Later dit jaar wordt er uitvoeriger bij stilgestaan.

De bladpresentatie vond plaats bij The Boathouse Kralingen. Ruim honderd Friends en gasten waren daarbij. In een ontspannen sfeer werd niet alleen de nieuwe editie, maar ook de lente verwelkomd. Ook al zette de zon nog niet door, was het zowel binnen als buiten op het terras aangenaam vertoeven.

Voordat het nieuwe magazine werd uitgedeeld, hield hoofdredacteur Jan Dirk Stouten enkele korte interviews op het podium. Marcel Baanen van Bon Bon party service vertelde over zijn betrokkenheid bij Skutsjesilen Holland en lichtte een tipje van de sluier over het evenement, dat dit jaar van 31 mei tot en met 2 juni plaatsvindt.

Support Casper
In het tweegesprek met Casper van Eijk, die op de cover van de nieuwste Friends in Business prijkt,  werd het serieus. De oncoloog werkt met zijn stichting Support Casper aan een betere behandeling van alvleesklierkanker.

Van Eijk is ook clubarts van Feyenoord. En dus kon een vooruitblik op de klassieker zondag 26 april niet achterwege blijven. Volgens Van Eijk komt het goed, vooral dankzij de mentale kracht van Feyenoord.

Ivo Opstelten is zondag een van de weinige Rotterdammers in het ‘Johan Cruijff Stadion’, zoals hij zei. Een voorspelling over de uitslag weigerde hij – ook na aandringen van Stouten – te doen. ‘Dat is onderdeel van het ritueel: ik zeg nooit wat ik denk dat Feyenoord gaat doen.’ In de gesprekken tussen de aanwezige ondernemers kwamen Ajax-Feyenoord en de kansen op het kampioenschap veelvuldig aan de orde.

 

Meer nieuws