VIDEO: Friends in Business Plaza, ‘the place to be’ tijdens Business Challenge Rotterdam

21-06-16

Donderdag 16 juni vond de tweede editie van de Business Challenge Rotterdam plaats. Het grootste netwerkevent van de regio Rijnmond in De Kuip. Met ruim 3.500 bezoekers was het een geslaagd evenement.

Business Challenge Rotterdam

Deelnemen aan Business Challenge Rotterdam is dé kans om nieuwe en bestaande relaties te ontmoeten. Ontmoeten, inspireren en samenwerken staan tijdens dit event centraal. Om de bezoekers te inspireren zijn er diverse workshops op unieke plekken in het stadion georganiseerd: de kleedkamer van Feyenoord en het perscentrum.

De tweede editie van Business Challenge Rotterdam is afgetrapt op een heel bijzondere plek in Stadion Feijenoord: de middenstip. Oud-burgemeester Ivo Opstelten van Rotterdam speelde de hoofdrol. Presentator Jan Dirk Stouten ging met hem in gesprek over leiderschap, ondernemen en natuurlijk zijn liefde voor Feyenoord.

Friends in Business Plaza

24 Friends vertegenwoordigden hun onderneming, met elk hun eigen stand, in het Friends in Business Plaza. Er werd volop genetwerkt met bestaande én nieuwe relaties. De zomereditie van Friends in Business is uit! Hoofdredacteur Jan Dirk Stouten presenteerde een nummer vol met 'echte verhalen over echte mensen' tijdens Business Challenge Rotterdam. Lou Prince verzorgde de muzikale omlijsting. 

De zon liet zich het grootste gedeelte van de dag zien, er werd genoten van een hapje en een drankje en de tweede uitgave van het magazine werd met groot enthousiasme ontvangen. 

Meer nieuws