VIDEO: Nieuwe koers Friends in Business valt in de smaak

23-03-16

Als je iets te vieren hebt, doe je dat samen met je vrienden. Zodoende waren bijna honderd FIB Partners maandag 21 maart getuige van de presentatie van de nieuwe editie van Friends in Business. In Restaurant De Tuin van de Vier Windstreken onthulden Ivo Opstelten en Jolique Möller samen de cover van het vernieuwde magazine.

Vervolgens ontvingen zij de eerste twee exemplaren. Opstelten en Möller sieren samen de cover van het lentenummer van Friends in Business. In het blad staan openhartige interviews met de oud-burgemeester en de jonge, aanstormende onderneemster van Ilovefashionbloggers en Influentials. Die artikelen passen in de nieuwe koers van het magazine, zoals hoofdredacteur Jan Dirk Stouten en eindredacteur Frank Vijg vertelden: ‘Echte verhalen van echte mensen.’ Afgaand op de positieve reacties van de aanwezigen valt die keuze in de smaak. 

Crossmediaal platform

Stouten en Vijg zijn op 1 januari aangetreden bij Friends in Business en geven vorm aan de nieuwe koers. Het vier keer per jaar verschijnende magazine maakt deel uit van een crossmediaal platform. Stouten: ‘Het blad is nu nog het bekendste onderdeel daarvan, maar de website, social media en events worden net zo belangrijk.’ Daarmee krijgt het concept FIB Matching nog meer power.

Dat de bladpresentatie in De Tuin, aan de oever van de Kralingse Plas plaatsvond, was geen toeval. Eigenaren Herman Vaanholt en Hendrik van der Wyck staan ook in de nieuwste Friends in Business;

Ze vertellen in dat artikel over hun binnenkort te openen zaak aan de overkant van de Kralingse Plas: The Boathouse Kralingen. Ook Skûtsjesilen Holland, het evenement dat ze dit jaar voor de derde keer organiseren, komt aan bod. Dat vindt van 18 tot en met 20 mei plaats. Friends in Business is mediapartner.

Meer nieuws