VIDEO: Skûtsjesilen Holland: alles klopte

06-06-17

Ook de vierde editie van Skûtsjesilen Holland was een groot succes. Van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 2 juni zorgden de Friese klassieke schepen voor spektakel op het water. Daarmee vermaakten ze de vele gasten uit het Rotterdamse zakenleven die vanaf het ponton bij de Tuin van de Vier Windstreken een uitstekend uitzicht hadden.

Maar netwerken was minstens zo belangrijk. En, eerlijk is eerlijk daarvoor waren de omstandigheden ideaal. Van de perfect verzorgde gastvrijheid en catering (wederom in handen van Bon Bon party service) tot en met het entertainment (met onder meer Ruth Jacott op woensdag en Crazy Pianos on Tour op vrijdag). Goed gezelschap en volop zomerweer maakten het plaatje compleet.

Dat was ook merkbaar op de slotdag, tijdens de borrel van Friends in Business. Van begin tot eind was het zo druk en geanimeerd dat dat ook andere gasten van Skûtsjesilen Holland niet was ontgaan. De sfeer zat er zo goed in dat veel van de Friends veel langer bleven dan gepland. Een betere maatstaf is er niet.

 

Meer nieuws