VIDEO: ‘Nee’ tegen kerstdiner. ‘Ja’ tegen bladpresentatie

16-12-16

Mijd diners, ook met Kerst. Die (netwerk)tip gaf Ivo Opstelten donderdag 15 december bij de presentatie van de wintereditie van Friends in Business. Een hele avond op een vaste plaats met maar twee gesprekspartners, die je vaak nog niet eens zelf kunt kiezen ook, is een nachtmerrie voor de oud-burgemeester, zo bekende hij. Hij geeft liever de voorkeur aan een walking dinner – zelfs in familiekring. Ook op de bladpresentatie van Friends in Business voelt hij zich als een vis in het water, zo werd duidelijk in de vele gesprekken die hij voerde.

Opstelten werd op het podium geïnterviewd door hoofdredacteur Jan Dirk Stouten. Ron Schouten van Tov Hazel Precious Metals was hem voorgegaan. Hij trad op als gastheer voor de ruim honderd Friends en andere genodigden. Die allemaal een kijkje wilden nemen in de enorme kluis van het bedrijf dat zich bezighoudt met de handel en veilige opslag van goud en andere kostbare metalen.

De bijeenkomst was in grand café La Buvette, dat eveneens in het Erasmushuis (beter bekend als het voormalige HBU-bankgebouw) aan de Coolsingel is gevestigd. De crew liet zich met heerlijke hapjes en drankjes van zijn beste kant zien.

Er was  volop gelegenheid om te netwerken. Maar ook om de exclusieve uurwerken te bewonderen die 10 Past 10 had meegenomen. Die matchten perfect met de prachtige maatpakken, maatwerkshirts en schoenen die I Am Luigi toonde. Eigenaar Bart Jan Smittenaar was zelf aanwezig om geïnteresseerde gasten persoonlijk te adviseren.

Meer nieuws