Voor het 2e jaar het predicaat ‘MKB Proof’

12-08-16

Het Rijswijkse Informer ontvangt voor het tweede jaar op rij de MKB Proof 2016 Award. Dit keurmerk geeft aan dat ook dit jaar Informer Online Boekhouden tot de beste zakelijke oplossingen voor het MKB behoort.

In de nieuwe editie MKB Proof 2015 worden net als voorgaande jaren de beste zakelijke oplossingen voor ondernemers verzameld. De uiterst deskundige redacties van business magazines Baaz en WINMAG Pro hebben talloze producten en services uitgebreid bekeken, getest en gebruikt. Alleen de allerbeste initiatieven ontvangen een ‘MKB Proof 2016’-award. Zie je als ondernemer het MKB Proof approved-logo, dan weet je wat je in huis haalt.

Informer
Informer ontwikkelt al ruim drieëntwintig jaar boekhoudsoftware en heeft in de laatste versie van het online boekhoudprogramma InformerOnline nieuwe Robotic Accounting functies geïmplementeerd. Dit zorgt ervoor dat steeds meer delen van de boeking automatisch uitgevoerd worden.

MKB Proof
MKB Proof, een naslagwerk van alle producten en diensten die ‘MKB Proof’ zijn. De redacties van WINMAG Pro en Baaz Magazine bundelen hun krachten en komen met deze jaarlijkse uitgave. De deskundigen van ICT magazine WINMAG Pro en BAAZ Magazine, een eigentijds blad voor de ondernemer in het MKB, zien gedurende het jaar heel wat interessante, nieuwe oplossingen voorbij komen. Producten worden in een aantal categorieën beoordeeld op eenvoud van werking, schaalbaarheid van inzetbaarheid, kwaliteit en prijs/prestatieverhouding, duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

 

Meer nieuws