Vrijdag 13 juli: winnaar Meest Markante Horecaondernemer van KHN Zuid-Holland Zuid

12-07-18

Zes horecaondernemers zijn genomineerd voor de finale van de regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer in de regio Zuid-Holland Zuid 2018/2019.

De finalisten zijn Marcel Maan (Cornelis Bar & Kitchen), Herman Hell (NRC, Sijf, Café van Zanten), Ad Schaap (Beren Holding), Alex Verburg (Oliva, Gusto en Post), François Geurds (FG Restaurant, FG Food labs, FG Bistro en Okonomiyaki bar) en Marcel Baanen (Bon Bon partyservice, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt).Op 13 juli aanstaande wordt bekendgemaakt wie van deze ondernemers zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland Zuid mag noemen.

Uitdaging
Juryvoorzitter Bianka den Breejen van Partycentrum Hipper & Kolfbaan: “Het wordt een hele uitdaging om te bepalen wie van deze finalisten de Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland Zuid wordt. Want we hebben een heel sterk speelveld met zes topondernemers die ieder uitblinken in hun vak. Het zijn allemaal mensen met enorme passie voor hun vak. Zij gaan tot het uiterste om hun zaak tot een groot succes te maken en gasten een mooie tijd te bezorgen! Voor ons zijn het allemaal potentiële winnaars!”

De afgelopen weken zijn de finalisten bezocht door de jury die naast juryvoorzitter Bianka den Breejen bestaat uit: Patricia Bronsema van Eetcafé ‘t Trefpunt, Vincent van Ardenne van Prego, Café Sjiek en Brasserie Stadhuis, Dennis Vingerling van de Eendrachtshoeve en de winnaar van de Meest Markant Zuid-Holland Zuid 2016/2017: Björn van Dijl van Le Barrage en Grand Café Willaerts.

Finale op 13 juli
Tijdens de bezoeken is de jury in gesprek gegaan met de horecaondernemers. Op basis van de bezoeken, gesprekken en aangeleverde stukken wordt uit deze kandidaten de Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland Zuid gekozen. Eén van de belangrijkste criteria is dat een ondernemer een vernieuwend en origineel concept heeft neergezet dat succes heeft. De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 13 juli aanstaande tijdens een bezoek in het winnende horecaconcept.

Toelichting Meest Markante Horecaondernemer
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt in het najaar van 2019 tijdens een landelijk event, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen.

Meer nieuws