Algemeen nieuws

Werken bij Schot Accountants & Adviseurs: elke dag is anders.

Schot Accountants & Adviseurs - Rotterdam

Accountancy, fiscale advisering, salarisadministratie, bedrijfsadvies: Schot Accountants & Adviseurs speelt adequaat in op ontwikkelingen op allerlei gebied. Werken bij een van de langst gevestigde kantoren in het Rotterdamse is dan ook een garantie voor diversiteit, want geen enkele dag is hetzelfde. Maar er zijn meer redenen waarom werken voor dit groeiende en dynamische accountantskantoor in Rotterdam voor jou interessant kan zijn.

Schot Accountants & Adviseurs werd opgericht in 1947 en heeft zich in die jaren ontwikkeld als betrouwbare speler in de dienstverlening. Het bedrijf richt zich zowel op gevestigde als startende ondernemers en adviseert cliënten op alle gebieden op een persoonlijke-, informele en deskundige manier met een vaste kern van medewerkers.

Nieuw talent is altijd welkom, ook nu. Want Schot Accountants & Adviseurs is op zoek naar een Assistent Accountant (32-40 uur) en een Salarisadministrateur (16-24 uur). De garanties? Veel vrijheid, variërende werkzaamheden en volop carrièremogelijkheden. En uiteraard een marktconform salaris. Ben jij de nieuwe topper van Schot?

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schot Accountants & Adviseurs

Meer nieuws