‘Zakenman, Rotterdammer en kwajongen’ Michel Perridon op de cover van zomereditie

22-05-19

‘Je kunt beter goed verkopen dan naar de kloten gaan.’ Dat was een van de opmerkelijke citaten die hoofdredacteur Jan Dirk Stouten dinsdag 21 mei uitlichtte uit het interview met Michel Perridon dat in het zomernummer van Friends in Business staat. De markante ondernemer verkocht zijn bedrijf Trust vorig jaar en is in het artikel buitengewoon openhartig over wat dat met hem deed.

Oesters en ondernemers
De bladpresentatie vond deze keer plaats in The Oyster Club. Voor veel van de ruim honderd aanwezige Friends en genodigden was het de eerste kennismaking met het sinds vorig jaar in het centrum van Rotterdam gevestigde restaurant. Grote kans dat het bezoek nog een vervolg krijgt. De ontvangst door eigenaren John, Mickey en Yoeri de Jong en hun team was warm en gastvrij, de geserveerde gerechten en wijnen waren hoogstaand – en uiteraard ontbraken de oesters niet. John de Jong had nog een extra verrassing voor mede-Friends: die krijgen voortaan 25 procent korting op de lunch bij The Oyster Club.  

Voetbal
In enkele korte, onderhoudende interviews werkte Jan Dirk Stouten toe naar de onthulling van de cover van de zomereditie. Met een flinke dosis voetbal deze keer: oud-Feyenoorder Mario Been vertelde anekdotes uit zijn jaren als jonge speler, Wim Jansen onthulde dat de volgende Rotterdam Business Trip die zijn bedrijf Emboost samen met Friends in Business organiseert, in november naar Belfast gaat. Daar bezoeken de deelnemers dan onder meer de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland. 

Markante ondernemer
De laatste gast op het geïmproviseerde podium was Michel Perridon. De Rotterdamse markante ondernemer siert de cover van het jongste Friends in Business-magazine. Hij zei na de verkoop van zijn ‘kindje Trust’ meer tijd te hebben om goede dingen voor Rotterdam te doen. ‘We zijn hier met succesvolle mensen bij elkaar; we hebben eigenlijk allemaal de verplichting ons in te zetten voor deze mooie stad.’

‘Een grote zakenman, Rotterdammer en ook een kwajongen’ herkende Jan Dirk Stouten in de gekozen foto. Voor de onthulling riep hij de maker daarvan, Vincent van Dordrecht, ook naar voren. Trots showde de fotograaf de voorkant van het magazine samen met de eveneens glunderende Michel Perridon. 
Waarna de gasten nog lang en gezellig doorpraatten en aten…

Meer nieuws