Algemeen nieuws

Zing je Schor 2024 overtreft alle verwachtingen 

SAM Reclame & Communicatie - Rotterdam

 

Dinsdag 2 april vond de eerste lustrumeditie van Zing je Schor plaats. Het unieke popevent, in het leven geroepen om Het Familiehuis Daniel den Hoed te ondersteunen, werd voor de vijfde keer gehouden in Kantine Walhalla op De Kop van Zuid. Ook dit jaar deden er weer veel amateurartiesten mee, waaronder enkele Friends in Business, die stuk voor stuk hun longen uit het lijf zongen voor Het Familiehuis. Natuurlijk ondersteund door het nog altijd fenomenale Het Groot Niet Te Vermijden onder leiding van Jochem Kroon.  

Spreekstalmeester Harry-Jan Bus nodigde dit jaar 17 acts uit op het Walhalla-podium. Er waren daarnaast nog een aantal gastoptredens. Shirma Rouse kreeg de zaal stil met het kippenvelnummer Mooi. De zangcoach van Zing je Schor, Simone Roerade, gaf samen met Chris Grem van Het Groot niet Te Vermijden met Baby come to me een uitsmijter van jewelste ten beste.  

Rachel Maréchal (directeur van Het Familiehuis) en Heidi Leeuwangh (PR & Communicatieadviseur bij Het Familiehuis) mochten de volgepakte zaal, vlak voor middernacht, als eerste het nieuw recordbedrag laten weten. In totaal 140.900 euro bleek er door alle artiesten opgehaald te zijn. Een verbetering van het record uit 2023 met ruim 15.000 euro. 

Zoals altijd werd het benefietconcert afgesloten met het nummer We are Family van Nile Rodgers (Sister Sledge), maar niet voordat Ellen Meijer en Jolanda Baan-Neele het exclusieve Zing je Schort omgehangen kregen door de Friends Michael Arbman en Stephan van der Meer. Ellen en Jolanda, die deze fantastische avond openden met Mamma Mia van ABBA, wisten het meeste geld op te halen.  

Twee andere Friends lieten zich tijdens deze editie van Zing je Schor ook niet onbetuigd: Lara van der Heijden van Ormer ICT en Edwin Hoogerwerf van Daikin zongen Islands in the Stream waarbij Lara iedereen in de zaal verbaasde met haar geweldige stem.  

De organisatie van Zing je Schor heeft besloten ook volgend jaar Zing je Schor te organiseren. Er is zelfs al een datum geprikt, namelijk dinsdag 8 april 2025. Mochten er Friends geïnteresseerd zijn om mee te doen en Familiehuis Daniel den Hoed te steunen, kan je je aanmelden bij Friend van het eerste uur Stephan van der Meer: stephan@samreclame.nl. Wacht niet te lang want voordat je het weet, is ook de editie 2025 weer bomvol.  

Bekijk hier de video van de avond!

Dit artikel wordt u aangeboden door

SAM Reclame & Communicatie

Wij zijn SAM. MERKENBOUWERS. Wij maken als full service reclamebureau geen verschil tussen online en offline. Wij maken de verbinding. Vanuit een doordachte basis ontwikkelen wij concepten die werken, bepalen de strategie die communicatie waardevol maakt, zorgen voor synergie die merken nodig hebben. Daarin zijn wij leidend (of eigenwijs zo u wilt) en uiterst creatief.

Meer nieuws