Ondernemerschap

Aad de Vries (SERIS Nederland): ‘Wij omarmen het Sophia Superaapje’

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland zet zich met de actie ‘SERIS staat VOOR aap’ – in samenwerking met Rotterdammers 4 Rotterdammers en de Stichting Vrienden van het Sophia – in voor het kinderthoraxcentrum van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis.

Het team van artsen en onderzoekers van het Kinderthoraxcentrum heeft een grote wens: de realisatie van een So Fit en Fun Centrum. ‘In deze actie heeft SERIS het Sophia Superaapje omarmt’, zegt Aad de Vries, algemeen directeur van SERIS.

‘Superaapje is het super zachte vriendje van de patiëntjes in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis en biedt hun een steuntje in de rug tijdens de spannende opname en het verblijf in het ziekenhuis. Hij zet al zijn superkrachten in en troost en knuffelt waar nodig. Wij roepen iedereen op dit geweldige initiatief te steunen.’

Lees ook: Mond en houding als enige wapen

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws