Dordrecht

Aad de Vries vertrekt bij SERIS Nederland, Pieter van den Herik volgt hem op als algemeen directeur

SERIS Nederland - Dordrecht

Aad de Vries vertrekt na negen jaar bij SERIS Nederland. De algemeen directeur gaat een nieuwe uitdaging aan. ‘SERIS Nederland heeft onder leiding van De Vries een aanzienlijke groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een gezonde en bloeiende onderneming’, meldt SERIS.

Met ingang van 1 juni neemt Pieter van den Herik de positie van De Vries (foto) over. Van den Herik heeft meer dan 13 jaar ervaring bij SERIS en is momenteel werkzaam als operationeel directeur. Hij wordt door het bedrijf gezien als de juiste persoon om de organisatie verder te ontwikkelen en uit te bouwen.

‘SERIS Nederland blijft zich onverminderd inzetten voor de hoogste kwaliteit van beveiligingsdiensten en blijft zich concentreren op de best mogelijke service voor klanten.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws