20-06-22

Arjan Maat (MAAT): ‘Vanwege explosieve groei op zoek naar vakmensen’

Het Alblasserdamse MAAT is op zoek naar nieuwe collega’s. ‘Vanwege de explosieve groei willen wij ons team uitbreiden’, laat directeur Arjan Maat weten. ‘Voor diverse functies zoeken wij echte vakmensen.’ Op de website van MAAT staan de functies op die momenteel openstaan. 

De allround logistiekdienstverlener zoekt naar mensen met het MAAT-gevoel. ‘Dat is wat al onze mensen gemeen hebben. Wat het MAAT-gevoel is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan. Een bedrijf waar het dagelijks over logistiek en over zwaar en exceptioneel transport gaat, maar waar het in feite om de mensen draait. En zo voelt het ook. Dat is het MAAT-gevoel. En dat maakt dat ook jij je snel zult thuis voelen bij MAAT’, aldus de directeur.

MAAT is onlangs een hernieuwde samenwerking aangegaan met Stork Nederland en Stork België. ‘Wij gaan het complete horizontale wegtransport verzorgen voor Stork. Dit bedrijf is wereldwijd een toonaangevende leverancier van operations, maintenance, modifications en asset integrity services.’

Lees ook: ‘Oude liefde roest niet’

Meer nieuws