Dordrecht

Inspirerende bijeenkomst ING Business Banking en IRIS Corporate Finance: de weg naar de verkoop van je onderneming

ING Zakelijk - Rotterdam

De weg naar de verkoop van je onderneming. Welke dilemma’s en keuzes komen op het pad van een ondernemer? IRIS Corporate Finance en ING Business Banking hebben over dit thema recent een inspirerend evenement bij Lommerrijk georganiseerd waarmee zij ondernemers vooruithelpen.

‘Onze relaties gingen in gesprek met Wiebe Vervelde van Bouwconcern Constructif en experts van IRIS CF en ING over hun toekomst en die van hun ondernemingen’, vertelt Saskia van der Heijden-Heugens van ING.

‘Onder de bezielende leiding van moderator en ING-collega Erwin Boons nam Vervelde de groep mee in zijn eigen reis, de genomen stappen en overwegingen bij de verkoop van een gedeelte van de aandelen van zijn onderneming.’

Aan de hand van stellingen werden een aantal dilemma’s plenair besproken. ‘We kijken terug op een interactieve bijeenkomst die gekenmerkt werd door grote openheid en betrokkenheid van ondernemers bij dit niet “alledaagse” onderwerp.’

Benieuwd wat ING ook voor jou hierin kan betekenen? Stuur Saskia van der Heijden-Heugens dan een bericht via saskia.van.der.heijden-heugens@ing.com.

Dit artikel wordt u aangeboden door

ING Zakelijk

ING helpt je graag!

Meer nieuws