Ondernemerschap

MAAT E-Mobility levert 30 elektrische voertuigen aan PLUS

MAAT - Alblasserdam

Een mooie opdracht voor MAAT E-Mobility: het bedrijf heeft dertig elektrische voertuigen geleverd aan PLUS. De 100% elektrische voertuigen zijn zo gemaakt dat de bezorgers van de supermarktketen zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen werken.

PLUS koos na een uitgebreide testfase voor verschillende voertuigen: 25 keer een Addax en vijf maal een Citkar. Bij de PLUS Addax is de opbouw op maat gemaakt met een speciale inrichting waarmee de kratten en thermoboxen mooi getransporteerd worden en niet kunnen omvallen. Hierbij is plaats voor maar liefst 36 kratten. De PLUS Citkar is een elektrische aangedreven fiets met ruimte voor maximaal twintig kratten. Het grote voordeel van dit voertuig is dat je geen rijbewijs nodig hebt, waardoor hij een door meer personeelsleden kan worden bestuurd.

Samen voor een duurzame samenleving
De eerste voertuigen zijn in december al geleverd aan diverse franchisenemers door het hele land. Voor het begin van 2023 staan nog eens twintig uitleveringen op de planning. Het moge duidelijk zijn: samen met PLUS gaat MAAT E-Mobility voor een duurzamere en groene samenleving!

MAAT E-Mobility bestaat sinds juni 2021 en is onderdeel van MAAT, de allround logistiek dienstverlener uit Alblasserdam. MAAT E-Mobility richt zich op het onderhouden, verkopen en verhuren van elektrische bedrijfsvoertuigen.

Lees ook: Arjan Maat (MAAT): ‘Goede flow te pakken, maar we hebben oog voor de gevaren’

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws