Dordrecht

SERIS Nederland gaat het Fonds Bijzondere Noden Rotterdam ondersteunen

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland gaat het Fonds Bijzondere Noden Rotterdam ondersteunen voor de komende twee jaar. ‘Deze jaarlijkse bijdrage sluit perfect aan bij het MVO-beleid van SERIS, waarbij we ons richten op het creëren van positieve maatschappelijke impact’, zegt algemeen directeur Pieter van den Herik.

Nita Wissink, directeur van het fonds, speelt een essentiële rol bij het ondersteunen van kwetsbare Rotterdammers die zich in financiële noodsituaties bevinden. Door de samenwerking met het Fonds Bijzondere Noden Rotterdam draagt SERIS bij aan het verminderen van armoede in Rotterdam en het verbeteren van de levenskwaliteit van degenen die dit het hardst nodig hebben. ‘Samen kunnen we een verschil maken in de strijd tegen armoede en sociale ongelijkheid in Rotterdam!’

Meer informatie over het Fonds Bijzondere Noden Rotterdam.

Foto: SERIS Nederland

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws