Dordrecht

SERIS Nederland lanceert nieuwe website: ‘Een moderne online ervaring’

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland heeft een geheel nieuwe website. ‘Na maanden van intensieve voorbereiding, zijn we verheugd om onze klanten, partners, medewerkers en overige bezoekers een geheel vernieuwde website te presenteren. Onze focus lag op het creëren van een gebruiksvriendelijke en moderne online ervaring’, meldt het bedrijf op social media.

‘Bij SERIS streven we constant naar groei en verbetering en dit komt tot uiting in onze nieuwe website. We hebben de inhoud geoptimaliseerd om een betere gebruikerservaring te bieden, of u nu op zoek bent naar informatie over onze beveiligingsdiensten, vacatures, nieuws of contactgegevens. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op www.seris.nl.’

Vorige week maakte SERIS Nederland bekend dat Pieter van den Herik de nieuwe algemeen directeur is. Hij is de opvolger van Aad de Vries, die na negen jaar is vertrokken bij SERIS. Van den Herik werkt al meer dan dertien jaar bij het bedrijf, in Nederland gevestigd in Dordrecht.

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws