Ondernemerschap

SERIS Nederland: ‘Wat is beveiliging toch een belangrijk, afwisselend en dankbaar vak’

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland deelt op social media een foto gemaakt bij het Albert Schweitzer ziekenhuis, een opdrachtgever van het bedrijf van directeur Aad de Vries. Teamleader Christiaan Vlug van SERIS assisteert een medische evacuatie van een coronapatiënt per helikopter.

‘Hierbij wordt nauw samengewerkt met het Albert Schweitzer ziekenhuis en de overige hulpdiensten. Wat is beveiliging toch een belangrijk, afwisselend en dankbaar vak’, meldt SERIS Nederland.

‘Een mooi voorbeeld van de vertaling van onze missie in de praktijk: SERIS Nederland wil bijdragen aan een veilige en duurzame maatschappij.’

Foto: SERIS Nederland

In het nieuwe magazine van Friends in Business staat een mooi verhaal over de samenwerking tussen SERIS en het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. ‘Je moet kunnen praten met een chirurg, maar ook met een dakloze bezoeker.’

Lees ook: Mond en houding als enige wapen

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws