Dordrecht

Van der Valk Hotel ARA verkozen tot beste hotel van Zuid-Holland

07-03-22

Een prachtige waardering voor Van der Valk Hotel ARA: het is door de gasten van Hotels.nl uitgeroepen tot het beste hotel van Zuid-Holland. Landelijk staat het in Zwijndrecht gevestigde hotel zelfs in de top 3.

Van der Valk Hotel kreeg in de verkiezing het cijfer 9,3. Alle gasten die via Hotels.nl in een hotel verbleven, is gevraagd een review te schrijven en hun ervaringen te delen. In 2021 zijn er meer dan 30.000 ervaringen gedeeld. Bezoekers konden een score geven op vijf onderdelen: prijs/kwaliteit, hygiëne, service, comfort en ligging. De reviewscore, evenals de plus- en minpunten die de gasten hebben geschreven, helpen toekomstige gasten bij hun keuze voor het boeken van een hotel. Daarnaast krijgen alle hotels met een 90% aanbeveling 0,2 punten boven op de telling.

‘Trotser dan trots’
Van der Valk Hotel ARA liet op social media weten ’trotser dan trots’ te zijn. ‘Ons geluk kan niet op! Wij willen jullie allemaal bedanken voor deze mooie waardering, en verwelkomen jullie graag snel weer!’, schrijft het hotel op Instagram en Facebook. Van der Valk Hotel ARA ligt midden in natuurgebied de Hooge Nesse, aan de oever van de Oude Maas. Schepen varen er langzaam voorbij in een landschap met duizend verschillende kleuren groen. Hier komt u heerlijk tot rust, viert u een onvergetelijke bruiloft of personeelsfeest of boekt u successen op een zakelijke bijeenkomst.

Algemeen directeur Ank van der Valk keek onlangs op onze website al met een positief gevoel vooruit naar 2022. Lees het artikel hier.

Meer nieuws