Ondernemerschap

Vernieuwde samenwerking MAAT en Aggreko

MAAT - Alblasserdam

MAAT is een vernieuwde samenwerking aangegaan met Aggreko, volledig in lijn met de uitgesproken ambitie van Aggreko om in 2030 net zero te zijn. De samenwerking houdt in dat alle heftrucks on site dit jaar volledig elektrisch zullen zijn.

‘Wij zijn verheugd met de vernieuwde samenwerking voor de komende jaren. Duurzaamheid staat bij een ieder hoog op de agenda. Vanuit de markt zien wij deze groeiende vraag dan ook terug’, zegt Arjan Maat, directeur van MAAT.

Lees ook: Een wereldprimeur

‘Binnen deze transitie spelen wij met MAAT Heftrucks en MAAT E-Mobility een belangrijke rol in de CO² reductie van onze klanten. Vanuit deze divisies bieden wij dan ook de juiste toekomstige kwalitatieve oplossingen om hieraan bij te dragen.’

Foto: MAAT

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws