Ondernemerschap

Chris van der Veen en Vincent de Gier (Van Dorp) in Studio Friends in Business

Van Dorp - Capelle a/d IJssel

Een nieuwe partner in Studio Friends in Business. Chris van der Veen en Vincent de Gier van Van Dorp zitten aan de desk bij presentator Jan Dirk Stouten.

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met twintig vestigingen door heel Nederland. Het familiebedrijf heeft begin deze maand een nieuwe vestiging geopend in Brainpark III Rotterdam.

Naast Van Dorp Rotterdam vestigen ook Van Dorp projecten, Van Dorp Energie Management en de afdeling Juridische Zaken van het landelijk opererende Van Dorp zich in dit nieuwe pand. De vestiging huisvest vanaf 1 februari ruim 150 medewerkers en biedt Van Dorp Rotterdam de mogelijkheid door te groeien naar 250 medewerkers.

Van Dorp heeft zich begin dit jaar aangesloten bij Friends in Business. Kijk hieronder naar de hele uitzending:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Dorp

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Meer nieuws