Ondernemerschap

Ruben van Eijck en Max Luiten (BASE Advocaten) in Studio Friends in Business

BASE Advocaten - Rotterdam

Een nieuwe uitzending van Studio Friends in Business met Ruben van Eijck en Max Luiten van BASE Advocaten. Zij praten met presentator Frank Vijg over het Rotterdamse advocatenkantoor.

‘We zijn heel serieus waar het moet. We willen vakinhoudelijk steengoed zijn, de beste zijn. Maar daarnaast zijn we ook in voor een lolletje, met name met z’n allen. Wat ons sterk maakt is dat wij het samen doen.’

Kijk hieronder naar de uitzending:

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws