Financieel

Afwachten of doorpakken?

Baker Tilly Rotterdam - Rotterdam

Wil je ook een update over de belangrijkste actuele onderwerpen uit het publieke domein? Baker Tilly organiseert op 14 april het webinar Afwachten of doorpakken. Experts nemen je mee bij de belangrijkste dilemma’s en uitdagingen op het gebied van Duurzaamheid, Bouw, Zorgcontinuïteit, Digitalisering, Werkgeverschap en financiële beheersbaarheid.

Nu de gemeenteraadsverkiezingen achter de rug zijn wordt het tijd om het gemeentelijk beleid inhoud en vorm te geven. De gemeente heeft grote dossiers, impactvolle thema’s en de nodige dilemma’s. Hoe kun je de regie pakken en zelf op een toekomstbestendige manier innoveren en versnellen? Aanmelden voor het webinar Afwachten of Doorpakken kan hier.

David Zijlmans (adviseur Baker Tilly): ‘Wij helpen u met dilemma’s. Dat doen wij met relevante oplossingen en advies, om morgen nog beter te worden’. Bij David ben je aan het juiste adres als je meer wilt weten over de dienstverlening voor de publieke sector.

Baker Tilly helpt ondernemers keuzes te maken voor morgen; zij zijn meer dan een accountancy en belastingadvieskantoor. Kijk voor alle diensten op hun website

Dit artikel wordt u aangeboden door

Baker Tilly Rotterdam

Baker Tilly biedt oplossingen voor vragen die u als ondernemer bezighouden. Wij zijn méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor.

Meer nieuws