Financieel

Baker Tilly deelt fiscale eindejaarstips: ‘Ga goed voorbereid 2024 in!’

Baker Tilly Rotterdam - Rotterdam

Het einde van het jaar nadert, en daarmee ook het einde van het boekjaar. Baker Tilly deelt op haar website fiscale eindejaarstips om inzichtelijk te maken waar u in 2023 nog op moet letten en met welke fiscale veranderingen u vanaf 1 januari 2024 rekening moet houden.

Op Prinsjesdag presenteerde het kabinet het Belastingplan 2024. ‘Dit jaar zijn er tijdens de parlementaire behandelingen opvallend veel aanvullende wijzigingen voorgesteld,’ schrijft accountancy- en belastingadvieskantoor Baker Tilly op haar website. ‘Aangezien een deel van de voorgestelde wetswijzigingen al per 1 januari 2024 ingaat, is het belangrijk om stil te staan bij de fiscale consequenties van de plannen: Welke nieuwe verplichtingen gelden er volgend jaar? Zijn er zaken waar u nog vóór het einde van dit jaar rekening mee moet houden? En voor welke maatregelen heeft u nog even de tijd om op een rij te zetten wat er voor u verandert?’

Tips voor particulieren, ondernemers en ondernemingen
Op de website geeft Baker Tilly een aantal belangrijke tips voor particulieren, ondernemers & ondernemingen en werkgevers. Benieuwd naar de eindejaarstips? Ga naar de website van Baker Tilly en download de tips, zodat u goed voorbereid 2024 ingaat!

Klik hier om de tips te lezen op de website van Baker Tilly.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Baker Tilly Rotterdam

Baker Tilly biedt oplossingen voor vragen die u als ondernemer bezighouden. Wij zijn méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor.

Meer nieuws