Financieel

Erkenning voor Baker Tilly: ‘Blij dat we opgemerkt worden’

Baker Tilly Rotterdam - Rotterdam

In het MT500 onderzoek is Baker Tilly Nederland uitgeroepen tot organisatie met de beste reputatie in de categorie Advocatuur, accountancy & management consultancy. Elk jaar vraagt Management Team duizenden ondernemers, managers en bestuurders naar de reputatie van de concurrentie in de markt. Met als resultaat de MT500, de lijst van de 500 bedrijven met de beste reputatie.

Respondenten wordt gevraagd hun top-3 van meest bewonderde bedrijven aan te wijzen. Deze top-3 beoordelen zij vervolgens nog op vijf aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering, goed werkgeverschap en duurzaamheid.

Lees ook: Open deuren

Baker Tilly is nu het accountantskantoor met de beste reputatie. Al jaren boekt deze organisatie progressie. Vorig jaar stonden ze op nummer 4. Pieter Perdijk (foto, rechts): ‘Sinds ik hier werk ben ik super trots op onze mooie organisatie, maar dit maakt het extra leuk. Ik ben blij dat we deze erkenning krijgen en opgemerkt worden. Ben je ondernemer en wil je ook deze dienstverlening ervaren? Of ben je op zoek naar een baan binnen de accountancy/advisory sector? Neem contact met op met Baker Tilly!’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Baker Tilly Rotterdam

Baker Tilly biedt oplossingen voor vragen die u als ondernemer bezighouden. Wij zijn méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor.

Meer nieuws