Financieel

Kooijman Autar Notarissen: veilig en financieel gezond ouder worden

Kooijman Autar Notarissen - Rotterdam

Op woensdag 13 juni organiseert Kooijman Autar Notarissen in samenwerking met ABN AMRO een voorlichtingsbijeenkomst betreffende financiële planning en het levenstestament.

VOOR WIE?
U heeft uw zaakjes nu goed op orde, denkt u. Maar weet u zeker dat u straks voldoende in staat bent om alles wat u belangrijk vindt te kunnen blijven betalen? En wist u dat het nog steeds te vaak voorkomt dat pas als het te laat is blijkt dat er niets of onvoldoende is geregeld? Dit kan tot vervelende situaties leiden: ruzie in de familie, een hoge eigen bijdrage voor de zorg, teveel erf- en/of inkomstenbelasting, ex-schoonkinderen die toch zeggenschap over uw nalatenschap krijgen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor die mensen die verder durven te denken dan hun neus lang is. Bent u mantelzorger of maakt u zich zorgen over uw (groot)ouders, ook dan bent u van harte welkom.
 
Onderwerpen die onder meer aan de orde zullen komen
'Ik wil straks ook nog op vakantie kunnen gaan, is dat mogelijk?"
'Kan ik zorgen dat mijn kinderen geen of veel minder erfbelasting betalen?'
'Wie zorgt er straks voor dat er niet met mij en mijn vermogen wordt gesold?'
'Als ik straks afhankelijk van de zorg ben, moet ik dan ook  mijn vermogen opeten en wat blijft er dan over voor mijn kinderen?'

 
Het programma start rond 19.00 uur. Locatie: Boerderij het Lansingerlang in Bergschenhoek. Aanmelden kan nog: hier

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Kooijman Autar Notarissen

Als je op zoek bent naar een testament, levenstestament, huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomst, waarmee problemen worden voorkomen en belasting wordt bespaard, zijn wij de specialist.

Meer nieuws