Financieel

‘Wij zijn veel meer dan accountants’

Rijkse accountants & adviseurs - Barendrecht

Mario de Koning is een van de accountants en vestigingsmanager van de Barendrechtse vestiging van Rijkse Accountants & adviseurs en MKB Boekhoudservice. Dagelijks is hij in contact met zijn klanten en zijn netwerk, liefst op locatie bij de ondernemer. De samenwerking met ondernemers gaat bij Mario net als bij zijn collega Martin van der Bok verder dan cijfers.

Mario vertelt ons over de Roparun: ‘Het is leuk maar ook nuttig om mezelf eens van een andere kant dan accountant te laten zien. Wij zijn meer dan accountants en weten privé en zakelijk op een mooie manier te verbinden.’

Mario is een fervent hardloper, maar het liefst voor een mooi doel. Daarom loopt hij in juni voor de vierde keer mee met de Roparun. Dat is een 48-uur non-stop estafette van 550 km waarin teams geld ophalen voor Stichting Roparun. Deze stichting besteedt dit geld aan palliatieve zorg voor kankerpatiënten en heeft als motto ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.’ Mario loopt in team 40 Daniel den Hoed.

Sponsoring

Maar waar deze accountant meer doet dan cijfers, doet deze sportieveling ook meer dan hardlopen. Behalve meedoen voor dit goede doel, zoekt hij ook sponsoren voor het team. En daar zet hij zijn klanten en netwerk voor in! Mario: ‘Die zakelijke sponsoren beschouw ik als onderdeel van het team. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met de sponsoren uit Rotterdam maar ook daarbuiten en zien er naar uit om weer op de Coolsingel te kunnen finishen op tweede pinksterdag.

Mocht je het mooie doel van onze friend in business een warm hart toe willen dragen, dan kan dat via deze link: https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/40

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rijkse accountants & adviseurs

Meer nieuws