Financieel

Nieuwe plek voor DRV

Moore DRV - Rotterdam

De Rotterdamse vestiging van DRV zit nu in Kralingen; een modern en transparant gebouw dat aanvoelt als een warm bad. En dan hebben we het nog niet eens over hun dakterras, vooral op vrijdag de favoriete plek van Harry Verweij.

Directeur Evelien Glerum vertelt dat DRV veel doet op het gebied van jaarrekeningen & fiscale aangiftes. Daarnaast geven ze advies bij de aan- of verkoop van bedrijven maar ook bij groei. Een leuke werkgever waar zo’n 120 mensen met plezier werken. Ze zijn ook maatschappelijk betrokken; ze hebben Namasté geadopteerd; een neushoorn in Blijdorp.

Kijk en luister mee:

DRV laat de nieuwe plek in Kralingen zien

Onlangs was Gerben Maarleveld ook te gast bij onze Business Lunch in Kaat Mossel. Bekijk de samenvatting hier.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Moore DRV

Wij zijn ‘Moore DRV. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Meer nieuws