Financieel

Partnergroep Baker Tilly diverser

Baker Tilly Rotterdam - Rotterdam

Baker Tilly heeft per 1 januari 2023 tien nieuwe partners benoemd. De partnergroep bestaat in het nieuwe jaar uit 56 personen en wint substantieel aan diversiteit. Lout van Bakel, Robert Buitenhuis, Bas van Gorp en Jidde Mulder-Wessels worden partner Audit. Marisa Hut is benoemd tot partner VAT & Customs Advisory, Sophie Gunn-Van Hooff en Jordi van der Struis zijn benoemd tot partner Tax Advisory. Alwin van Dongen is benoemd tot partner Payroll Services. Inez van der Linden wordt partner Risk & Compliance en Tim van Mook is benoemd tot partner MKB Accountancy & Advies.

Ronald Hoeksel, bestuursvoorzitter van Baker Tilly: ‘Het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit is een van onze belangrijkste speerpunten, juist ook op het hoogste niveau. Deze benoemingen weerspiegelen dat en wij zullen deze beweging in de komende jaren versneld voortzetten. We hebben daarnaast nadrukkelijk gekozen voor mensen met een complementaire en uiteenlopende achtergrond. Sommige nieuwe partners werken al lange tijd bij Baker Tilly, andere zijn nog maar kort aan ons verbonden en brengen zeer relevante ervaring uit eerdere functies mee.

De benoeming van maar liefst tien nieuwe partners ondersteunt onze ambitie om verder te groeien. Baker Tilly wil dé trusted advisor zijn voor het nationale en internationale mkb, familiebedrijven en de publieke sector, inclusief woningcorporaties. Ik wens alle nieuwe partners heel veel succes.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Baker Tilly Rotterdam

Baker Tilly biedt oplossingen voor vragen die u als ondernemer bezighouden. Wij zijn méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor.

Meer nieuws