Financieel

‘Hoe denken off-market makelaars over de huidige woningmarkt?’

Rox Legal - Rotterdam

RoX Legal houdt zich onder meer bezig met ondernemersrecht en vastgoed én het snijvlak van die twee. Als trusted advisor is RoX Legal van alle markten thuis. In de nieuwste RoXCast gaat notaris Rogier van Heeswijk om de tafel met twee off-market makelaars. 

Rogier van Heeswijk ging het gesprek aan met Floor Breeman en Matthijs Veenstra van vastgoedboetiek First Floor Real Estate B.V.. Zij zien nog volop kansen voor vastgoedbeleggers. In de RoXCast belichten ze de huidige dynamiek in beleggersvastgoed van een andere zijde en delen ze de kansen die zij zien. Als een notaris in gesprek gaat met off-market makelaars gaat er een vastgoed- en beleggingswereld voor je open. Waardestijging, kansen voor beleggers en rendement. Maar ook vastgoedtransformaties en het spanningsveld vanuit de politiek: alles komt aan bod. 

Deze off-market makelaars geven aan dat vastgoed een goede belegging is met als voordeel dat het ’tastbaar’ is. Ze zoeken naar aanbod, maar worden ook gevonden door aanbieders. En ze zoeken naar kopers én kopers vinden hen. Ze dachten drie jaar geleden dat ze in de top van de markt zaten, maar dat bleek niet zo te zijn. Als je meer wilt weten over deze dynamische markt, luister dan mee met hun gesprek en vergeet niet om je te abonneren op de RoXCasts via Spotify. 


Dit artikel wordt u aangeboden door

Rox Legal

Jouw Ondernemende Notariaat Vertrouwd Adres, Verrassend Anders

Meer nieuws