Financieel

Samenwerking Baker Tilly met Stichting Buzinezzclub Foundation Rotterdam

Baker Tilly Rotterdam - Rotterdam

Baker Tilly is de samenwerking aangegaan met Stichting Buzinezzclub Foundation Rotterdam. Samen zetten ze zich in om komend jaar 25 members de start van een mooie carrière te bieden.

Stichting Buzinezzclub Foundation uit Rotterdam maakt jongeren in een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt kansrijk. Jongeren en nieuwe Nederlanders krijgen intensieve training en coaching als opstap naar een baan, opleiding of eigen bedrijf. 

Lees ook: Erkenning voor Baker Tilly

Stichting Buzinezzclub Foundation begon klein maar is in 2019 door de VN benoemd tot wereldwijde Best Practice. BakerTilly is nu supporter van Buzinezzclub foundation. Samen bouwen ze aan het netwerk van werkgevers om de members nog beter te helpen bij het vinden van een stage of baan. Voor 2023 hebben ze het gezamenlijke doel om 25 members een start van een carriere te bieden.  

Op de foto v.l.n.r.: Gijs Fibbe (Tax advisory Baker Tilly), Florian Andriessen & Naomi Cyrelle Gonçalves (Buzinezzclub), Ron Jansen (interim financials Baker Tilly)

Dit artikel wordt u aangeboden door

Baker Tilly Rotterdam

Baker Tilly biedt oplossingen voor vragen die u als ondernemer bezighouden. Wij zijn méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor.

Meer nieuws