Financieel

Schouten gaat samenwerken met B&V: ‘Échte Zekerheid voor iedereen’

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid en B&V Partners slaan de handen ineen. In de samenwerking tussen beide partijen worden kennis en expertise gebundeld om organisaties een allesomvattende benadering van veiligheid én zekerheid te bieden.

‘Door deze samenwerking en onze jarenlange ervaring op het gebied van risicomanagement, kunnen we gebruik maken van elkaars krachten en kunnen we organisaties geheel ontzorgen op het gebied van veiligheid,’ zegt Ricardo Dors, Commercieel Directeur Groot Zakelijk – Risicomanagement bij Schouten Zekerheid. ‘Bovendien stelt het ons in staat om bedrijven te ondersteunen bij het creëren van een veilige werkomgeving en het minimaliseren van risico’s. De samenwerking met B&V draagt bij aan onze missie: Échte Zekerheid voor iedereen.’

Virtual reality trainingen
Sinds 1999 zet B&V zich in om de bedrijfsveiligheid van kleine én grote organisaties in uiteenlopende branches te verbeteren. B&V helpt haar klanten op maat, toegepast op de specifieke wensen en situatie. Dat maakt het bedrijf waar met een compleet aanbod aan advies, opleiding en hulpmiddelen en een team dat veiligheid ademt. Patrick Kroonen, directeur B&V: ‘Onze virtual reality trainingen zorgen ervoor dat klanten zonder risico kunnen oefenen met levensechte situaties. Met in-house trainingen kunnen we de dagelijkste praktijk op eigen locaties aan bod laten komen. De modulaire opbouw van onze applicaties zorgt ervoor dat trainingen snel en eenvoudig kunnen worden aangepast aan protocollen of specifieke handelingen van het bedrijf.’

Gratis Virtual Reality BHV (BHVR) training
Schouten Zekerheid en B&V bieden bedrijven de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan een Virtual Reality BHV training op 12 oktober. U kunt kiezen uit drie tijdslots en per tijdslot kunnen maximaal 12 mensen deelnemen. Wees er dus snel bij, want vol = vol. Meld u hier aan.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws