Financieel

Schouten Zekerheid bij conferentie in Rome: ‘Goed om ons structureel internationaal te laten zien’

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Wilco de Haan (Directeur Schouten Zekerheid) en Yolanda Nunes (Adviseur Risico Management Internationaal) waren onlangs in Rome om de netwerkconferentie van Assurex Global bij te wonen. Schouten Zekerheid is onderdeel van diverse internationale netwerken en is officieel partner van Assurex Global. Dit wereldwijde netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars en risicoadviseurs organiseert regelmatig netwerkbijeenkomsten en grote conferenties om leden samen te brengen, kennis uit te wisselen en de laatste ontwikkelingen in de branche te bespreken.

Yolanda Nunes, Adviseur Risico Management Internationaal bij Schouten Zekerheid, kijkt tevreden terug op de trip naar Rome: ‘Het is goed dat wij als Schouten Zekerheid ons structureel internationaal laten zien en een kwalitatief netwerk van partners opbouwen. Dit soort conferenties spelen een belangrijke rol om onze visie ook op internationaal podium extra kracht bij te zetten.’

Internationale netwerken
Assurex Global brengt een netwerk van verzekeringsprofessionals samen, dat bestaat uit meer dan 680 partnerkantoren over de hele wereld met een jaarlijkse totale premieomzet van 40 miljard. Schouten Zekerheid is geselecteerd als Nederlandse partner van meerdere internationale netwerken. Door de buitenlandse partners van het netwerk kan Schouten in elk land de juiste oplossing adviseren en beheren. Omgekeerd is Nederland een land waar veel dochterbedrijven zitten met een buitenlandse ‘moeder’: voor deze ‘dochters’ is Schouten de aangewezen partner om de internationale verzekeringscontracten te bedienen en te zorgen voor de juiste lokale oplossingen.

Meer weten over de internationale netwerken waartoe Schouten Zekerheid behoort? Kijk op de website van de Rotterdamse verzekeringsmakelaar.  

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws