Financieel

Schouten Zekerheid organiseert cyberevent met gastspreker Dave Maasland (CEO ESET Nederland)

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

In een wereld die gedreven wordt door digitale innovatie en technologische vooruitgang, is het belang van cybersecurity nog nooit zo cruciaal geweest als nu. Schouten Zekerheid organiseert op donderdag 29 februari 2024 in de voormalige gevangenis De LiK in Utrecht een speciaal event met dit onderwerp als centraal thema: ‘Cybersecurity Behind Bars’.

Tijdens dit evenement wordt u meegenomen in de wereld van cybersecurity. Als ondernemer is het van groot belang om te weten welke stappen u moet zetten om uw organisatie weerbaarder te maken op het gebied van cybersecurity! Één van de aansprekende gastsprekers is Dave Maasland, CEO van ESET Nederland en daarnaast bekend van zijn tv-optredens als cyberdeskundige.

De Rotterdamse verzekeringsbemiddelaar roept ondernemers op om zichzelf te beschermen tegen phishing, malware en identiteitsdiefstal. Gebruik sterke wachtwoorden, wees alert op verdachte links en deel geen persoonlijke informatie.Ook hierover gaat het tijdens dit unieke cyberevent. Diverse aansprekende experts uit het werkveld delen tijdens dit event hun kennis en ervaring.

Aanmelden
Deelnemen aan het evenement van Schouten Zekerheid? Meld u via deze link gratis aan en bekijk direct het uitgebreide programma.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws