Innovatie

AGIN Timmermans verlengt succesvol de certificeringen ISO 9001 en KBvG normen voor kwaliteit

Agin Timmermans - Rotterdam

AGIN Timmermans heeft de certificeringen ISO 9001 en de KBvG normen voor kwaliteit na succesvolle auditafsluiting wederom mogen verlengen. Eerder dit jaar heeft het bedrijf de certificering voor de norm Social & Responsible Credit Management (SRCM) al ontvangen.

‘Als gerechtsdeurwaardersorganisatie dienen we (terecht) te voldoen aan de kwaliteitseisen van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG). Deze eisen zijn specifiek geformuleerd voor de beroepsgroep’, zegt Rob Uytdewilligen van AGIN Timmermans.

ISO 9001, de norm voor kwaliteitsmanagement, is een van de meest bekende normen uit de ISO familie en daarmee ook een van de meest geïmplementeerde normen binnen organisaties. De nieuwste ISO-versie (2015) legt minder de nadruk op procesbeschrijvingen maar kijkt vooral naar de context waarin een organisatie functioneert. Op basis van die context (stakeholders, risico’s en kansen) leg je als organisatie zaken vast in een managementsysteem van waaruit je voortdurend (kritische) processen kan optimaliseren. Kwaliteit is immers een continu verbeterproces.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wat we voor u kunnen betekenen?
AGIN Timmermans werkt met een bevlogen team met veel plezier voor Banken en Verzekeraars, Woningcorporaties, VVE’s en commerciële verhuurders, het MKB, overheid en semi-overheid en voor advocatuur en notariaat. Bel of mail gerust voor een koffie afspraak, zij helpen u graag: 088-411 12 13 en info@agintimmermans.nl

Foto: archief AGIN Timmermans

Dit artikel wordt u aangeboden door

Agin Timmermans

Gerechtsdeurwaarders, Juristen, Incassospecialisten

Meer nieuws