Innovatie

A&M Recycling: succesvol seminar ‘Duurzaamheid en stikstof vanuit een zakelijk perspectief’

A&M Recycling Groep - Rotterdam

Op de Innovation Plant van A&M Recycling in Rotterdam vond vorige week het seminar ‘Duurzaamheid en stikstof vanuit een zakelijk perspectief’ plaats. Onder leiding van dagvoorzitter Jan Dirk Stouten (hoofdredacteur Friends in Business) en hoogleraar Joost Vogtländer van TU Delft werd ingegaan op de verschillende praktische oplossingen voor de huidige stikstofproblematiek.

Stikstof: van probleem naar kans
Stikstof is een actueel thema en treft een groot aantal Nederlandse bedrijven en instanties. De media belichten stikstof vooral als groot probleem. Maar voor wie innovatief is, biedt het thema ook tal van innovatiekansen. Deze kansen werden tijdens het seminar vanuit verschillende perspectieven besproken.

Oplossingen met elkaar delen
De deelnemers konden terugkijken op een geslaagd en inspirerend event. ‘De stikstofproblematiek krijgt een praktische oplossing wanneer we kennis en initiatieven met elkaar durven te delen. Bedrijfsleven en politiek moeten hierin samen optrekken’, aldus een van de deelnemers. ‘Samen zoeken we naar oplossingen die goed zijn voor de economie én de natuur.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

A&M Recycling Groep

In het hart van de Randstad, middenin het dynamische Rotterdamse haven- en industriegebied vindt u A&M Recycling. Sinds december 2014 heeft A&M ook een vestiging in Barendrecht aan de Achterzeedijk 57 (hal 12). A&M is specialist in metaalrecycling en kan als recyclingbedrijf bogen op jarenlange ervaring. Onze kracht zit ‘m in onze dienstverlening en in onze manier van ondernemen: innovatief én verantwoord.

Meer nieuws