Innovatie

Nieuwe VRV 5 heat recovery systeem doorbraak op gebied van CO2-neutraal maken van gebouwen

Daikin Nederland - Capelle aan den IJssel

Daikin Europe deelt een voorproefje van zijn nieuwste innovatie in de vijfde generatie Daikin VRF-technologie (VRV) met een nieuw, baanbrekend warmteterugwinningssysteem: een duurzame krachtpatser die ontworpen is om de CO2-voetafdruk van gebouwen aanzienlijk te verkleinen.

Als uitvinder van en marktleider op het gebied van VRV-systemen sinds 1982, streeft Daikin ernaar om comfortabele en toekomstbestendige binnenklimaatoplossingen te bieden voor gebouwen en tegelijkertijd een zo laag mogelijke totale CO2-equivalente emissie te behalen gedurende de gehele levenscyclus van het gebouw.

Het nieuwe VRV 5 heat recovery systeem is hierbij een belangrijke mijlpaal en weer een stap richting een volledig toekomstbestendige portfolio binnenklimaatoplossingen. 

Het VRV 5 heat recovery systeem is in de Galleria D’Innovacion tijdens de GENERA, de internationale beurs van energie en milieu, die plaatsvond in Madrid (Spanje) van 16-18 november jl. 

Vanaf juli 2022 zal het systeem worden geleverd vanuit de Europese Daikin productielocaties in Tsjechië en België. Ga voor meer informatie naar: www.daikin.nl/VRV5HR.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Daikin Nederland

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter binnen- én buitenklimaat.

Meer nieuws