Innovatie

ISO9001 certificaat voor BeGlobal

BeGlobal - Waddinxveen

BeGlobal heeft het ISO9001 kwaliteitscertificaat behaald. ‘Een bevestiging voor ons als bedrijf dat we op de goede weg zijn als het gaat om kwaliteitsmanagement en voor onze partners een garantie dat zij bij ons de kwaliteit krijgen die wij aan hen beloven’, zeggen de directeuren Marco Horneman en André Noordwijk trots.

Het ISO9001 kwaliteitscertificaat is een internationaal erkend certificaat. Dit certificaat laat zien dat een bedrijf voldoet aan de gestelde eisen en kwaliteitsnormen. Deze eisen en normen zijn in het geval van ISO9001 onder meer dat het bedrijf een geschikte omgeving creëert waarin de bedrijfsprocessen op een goede manier kunnen worden uitgevoerd; dat de communicatie met de klant duidelijk en transparant verloopt; dat de directie het kwaliteitsbeleid op een duidelijke manier vaststelt en kenbaar maakt aan de rest van het personeel en dat de kwaliteit van extern geleverde producten in kaart wordt gebracht. Inmiddels voldoet BeGlobal aan alle door ISO9001 gestelde eisen. 

Meerwaarde ISO9001 voor BeGlobal
Voor BeGlobal heeft het ISO9001 een grote meerwaarde. Steeds vaker geven internationale bedrijven de voorkeur aan een samenwerking met ISO gecertificeerde bedrijven. Zo weten deze bedrijven zeker dat ze samenwerken met een betrouwbare en integere partner. Daarnaast heeft het behalen van het ISO9001 voor BeGlobal ook een interne meerwaarde. Door middel van ISO9001 zijn de processen binnen BeGlobal geoptimaliseerd, zijn eventuele risico’s van de bedrijfsvoering in kaart gebracht en is de klanttevredenheid onder de loep genomen. De mogelijkheden om nog beter aan de eisen van klanten te voldoen, zijn in kaart gebracht en in het bedrijfsproces geïmplementeerd.
      
‘Met het ISO9001 certificaat op zak willen wij onszelf verder ontwikkelen. Wij zijn ambitieus en streven elke dag opnieuw naar verbetering. Alleen op die manier kunnen wij de reputatie vasthouden, die we de afgelopen zestien jaar in onze branche hebben opgebouwd. Het ISO9001 certificaat is een goede motivatie om elke dag opnieuw onze reputatie waar te maken en onze trouwe partners keer op keer blij te maken met prachtige premiums, chique promotieartikelen en kwalitatieve relatiegeschenken’, aldus Horneman en Noordwijk.

Dit artikel wordt u aangeboden door

BeGlobal

Onze producten worden gebruikt met een doel, om een bepaald resultaat te bereiken. We beoordelen product media als onderdeel van de totale marketingmix van onze klanten. Met als uiteindelijk doel hun merken te versterken.’

Meer nieuws