Innovatie

Marco Horneman en André Noordwijk trots: BeGlobal uitgeroepen tot ‘Leverancier van het jaar’

BeGlobal - Waddinxveen

BeGlobal is uitgeroepen tot ‘Leverancier van het jaar 2022’. Deze vakprijs is een initiatief van vakblad PromZ, in samenwerking met branchevereniging PPP (Promotional Products Professionals). ‘Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons als leverancier op het gebied van product media. Building Brands is wat we doen, samen met jou. En Building Brands is wat we blijven doen’, zeggen Marco Horneman en André Noordwijk van BeGlobal op social media.

Dit jaar bestaat BeGlobal liefst 20 jaar. Onlangs maakte het bedrijf bekend alweer te verhuizen naar een groter warehouse vanwege de toenemende vraag naar fulfilment. Het magazijn in Capelle aan den IJssel heeft een oppervlakte van 1.000m2.

BeGlobal heeft onlangs ook de verbintenis met Friends in Business weer verlengd. Daarover binnenkort meer op ons platform.

Lees ook: ‘We verhuizen binnenkort naar een groter warehouse’

Dit artikel wordt u aangeboden door

BeGlobal

Onze producten worden gebruikt met een doel, om een bepaald resultaat te bereiken. We beoordelen product media als onderdeel van de totale marketingmix van onze klanten. Met als uiteindelijk doel hun merken te versterken.’

Meer nieuws