Innovatie

Nieuwe aanwinst voor Binnenstebuiten: ‘Maxime begrijpt de nieuwe generatie leiders’

Binnenstebuiten groei & ontwikkeling - Rotterdam

Binnenstebuiten Groei & Ontwikkeling heeft het team versterkt met Maxime Tielman. Zij gaat aan de slag als ontwikkelpartner en coach bij het bedrijf dat verandertrajecten voor midden- en grootbedrijf faciliteert en ontwikkelt.

‘Toen wij op zoek gingen naar uitbreiding van ons bureau wisten we dat we iemand wilden die de nieuwe generatie leiders begrijpt,’ zegt Agathe Doornenbal, mede-eigenaar van Binnenstebuiten Groei & Ontwikkeling. ‘We zochten iemand uit de generatie die is opgegroeid in de digitale wereld. Iemand die ons veel zou kunnen leren. En iemand die naadloos past in het gedachtengoed van ons bedrijf en daaraan dingen gaat toevoegen. Met Maxime erbij hebben we dat allemaal gekregen.’

Maak kennis met Maxime
Op de website van Binnenstebuiten Groei & Ontwikkeling stelt Maxime zich voor. ‘Nieuwsgierig, energiek, speels en doortastend. Met een passie voor groei en ontwikkeling ondersteun ik mensen zodat zij vanuit eigen kracht tot groei komen. Terug naar de essentie, in lijn met hun kernwaarden… Van binnen naar buiten.’ Maxime nog beter leren kennen? Kijk op de website van Binnenstebuiten Groei & Ontwikkeling voor Maxime’s volledige verhaal.

Ben jij benieuwd wat Binnenstebuiten Groei & Ontwikkeling voor jou of jouw bedrijf kan betekenen bijvoorbeeld? Binnenstebuiten is jouw ontwikkelpartner op het gebied van coaching, leiderschapsontwikkeling, teamvraagstukken, transitie- of veranderopgaven. Ze staan naast je. Mét aandacht, hun hele hart en onze eerlijke Rotterdamse directheid.

Lees ook: Ruud van Wingerden (Binnenstebuiten): ‘Workshops ontwikkeld op basis van uitspraken Johan Cruijff’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Binnenstebuiten groei & ontwikkeling

Ontwikkelpartners voor mens en bedrijf

Meer nieuws