Friends

Binnenstebuiten groei & ontwikkeling

Rotterdam

Ontwikkelpartners voor mens en bedrijf

Friends

De verrassing zit van binnen.

Er komt veel op je af. Nieuwe technieken. Opkomst van concurrenten. Veeleisende klanten. Veranderingen volgen elkaar sneller op. Zetten druk op de bedrijfsvoering. De ontwikkeling van mensen stagneert. Talenten komen en gaan. Als bedrijf moet je anticiperen. Met oog voor medewerker, klant en continuïteit.

Jij voelt de noodzaak het leervermogen te vergroten. Groeiblokkades weg te nemen. Flexibel van koers te wijzigen. Te vernieuwen en innoveren. Jij ziet in dat aandacht voor professionaliteit, leiderschap en duurzame inzetbaarheid cruciaal is.

Jij werkt IN je zaak. Wij werken AAN jouw zaak. Met als resultaat versterking van rendement en meer werkplezier.

Met ons ontdek jij wat mogelijk is. Wij staan naast jou als professional, naast jou en jouw managementteam, naast jou als ondernemer. Zij aan zij, binnen handbereik, met de handen uit onze mouwen. Samen sparren wij over uitdagingen en dilemma’s. Wij luisteren en doorgronden. Houden spiegels voor. Brengen jouw situatie in kaart. Co-creëren. Bieden een andere kijk, een route, een ontwikkeltraject. Zodat jij weet en ziet hoe jij het aan kunt pakken. Jij vindt de antwoorden. Wij brengen ze van ‘binnen naar buiten’ en zetten ze om in concrete stappen en acties.

Wij vergroten jouw ontwikkelvermogen. Maken jou en/of jouw bedrijf future fit. Door leerervaringen die uitdagen en verder brengen. Wij coachen, trainen en faciliteren ontwikkeltrajecten op maat en altijd in co-creatie. Individueel en op teamniveau. Klaar voor de volgende stap? Je bent van harte welkom in Villa Binnenstebuiten.

In tijden van verandering.
In tijden van crisis.
In tijden van kansen.
Juist nu.
Binnenstebuiten.

Contactgegevens

Adres

Kralingseweg 122
3062 CG Rotterdam

Online
Contactpersoon

Ruud van Wingerden

ontwikkelingspartner/trainer/executive coach

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?